Sokol Podsedice - TJ Libochovany 3:2 (0:1)

02.11.2013 14:07
Sokol Podsedice-TJ Libochovany 3:2 (0:1)
Soupeř kousal hned od začátku zápasu, když domácí hráči nastoupili o hráče v poli méně, protože jedinci se nestačily ani převléct. Hosté ohrozily branku během deseti minut asi 4x ve vyložené šanci se blýsklo během chvilky několik hráčů, ale bylo vidět, že někteří soupeři popíjeli do ranních hodin. První přímí kop a golman Bery to chytal jak horkou bramboru a vyrazil míč přes prázdnou branku a soupeř dobíhal a nekompromistně chtěl zavěsit, ale byla znát jeho včerejší únava. Domácí se několikrát dostali do vyložených šancí jenže náš nelepší střelec Messinec pohrdal stoprocentnima šancema. Před zápasem se nám už omlouval, že není fit na 100%, že má kotník jak balon, proto jsme mu vděčný, že nastoupil do utkání přes velkou bolest. Jinak toho moc neomlouvá že nedá 100% šance. Zápas se vyrovnal a běžela 42 minuta a hosté po nabídnutí šance od domácích vstřelily gol a šlo se do kabin za stavu 0:1.
Druhý poločas byl už docela v roli domácích jen několik málo šancí měli hosté. Po nahrávce Steve dědka se dostal k balonu Messinec a vyrovnal skore na 1:1. Hrálo se za velmi těžkého terénu a bylo to znát na obouch stranách. Po krásné a rychlé kombinaci která přišla s obrany až do útoku se dostal k balonu Jendas a i s podklouznutím prostřelil jinak vynikajícího golmana a bylo 2:1.
Soupeř nás po té trošku zatlačil a po hrubé chybě jinak dobře fungující obrany se zmocnil balonu ve 30 minutě skoroval na 2:2.
Domácí se,ale nechtěli zpokojit s remízou a dávali do toho vše a po tlaku jsme se dočkali, když v 88 minutě udeřil průnikem Jendas a dovršil tlak a poslal nás do vedení. Domácí se pak soustředily na obranu, balon drželi na soupeřově půlce až do pískotu rozhodčího který celý zápas držel ve svých rukou.